WINTERSTEIGER SHUTTLE 3C

Pro poskytování těch nejlepších služeb, jsme nasadili nový plně automatický stroj WINTERSTEIGER SHUTTLE 3C. Aby jste měli představu o tom, jakého luxusu se dostane vašim lyžím, přidáváme popis tohoto úžasného stroje!

Modulární koncepce nejvyšší kvality, velký výkon: Automatické servisní zařízení umožňující brousit na kameni boční a spodní hrany, voskovat a leštit skluznice veškerých typů lyží. Základní modul lze přidáním dalších rozšířit až na plně automatizovaný stroj.

Perspektivní řešení: Možnost opracovávat lyže libovolné délky i šířky. Přesná geometrie hran: Je umožněna využitím keramických kotoučů, které používají všichni renomovaní výrobci lyží.. Barevná dotyková obrazovka: Programování postupu servisních úkonů je přehledné, snadné a poskytuje veškeré možnosti!

Nejvyšší míra automatizace. Shuttle 3C je výkonný automat a ušetří spoustu času. Během opracovávání lyží se obsluha může věnovat i jiným činnostem. Navzdory svým četným funkcím a vysokému stupni automatizace je stroj řízen z jednoho místa. Je to snadné a přehledné.

Samoobsluha. Na stroj lze najednou položit až 6 lyží, aniž by je bylo předem nutno roztřídit podle délky, šířky nebo povrchu. Díky automatickému podavači lyže projdou jednou nebo vícekrát brusným agregátem a pak skončí na odebíracím stole.

Řešení pro každého! Na flexibilitu shuttle 3C je kladen velký důraz. Modulární koncepce sahá od základního stupně disc shuttle 3C až k brusné lince, kterou projde každá lyže jen jednou (jet shuttle 3C). Moduly si lze pořizovat postupně.

Špičkové broušení. Oscilace brusného kamene o šířce 200mm enormně zvyšuje jeho životnost a lze ji kdykoliv vypnout. V souladu s potřebami skluznice a se sněhovými podmínkami lze povrch kamene pomocí diamantu a obtahovacího zařízení různě strukturovat.

 

Není skluznice jako skluznice. Kromě osvědčených struktur fy WINTERSTEIGER (lineární, křížená, šikmo křížená) umožňuje počítačem řízené obtahovací zařízení vytvářet i struktury nové, které se osvědčily při závodním lyžování ( šípovité struktury, struktury do V či vlnky).

Bezproblémové broušení. Shuttle 3C je multifunkční servisní zařízení pro úpravu lyží, bez ohledu na to, jestli mají plastovou špičku nebo ne. I u silně vykrojených carvingových lyží se díky pneumatickému přítlaku zbrousí rovnoměrná vrstva po celé délce lyže. Výsledek broušení je u všech typů lyží optimální.

Hrany. Díky metodě broušení pomocí keramických kotoučů jsou boční a spodní hrany optimálně nabroušené. Dosahuje se přesné geometrie hran po celé délce lyže. Je možno nastavit nejrůznější relevantní kombinace úhlů, což umožňuje vyhovět přání zákazníků. Broušení pomocí keramických brusných kotoučů, které se samy brousí, způsobuje perfektní točivost lyží, a tedy více požitku a bezpečnosti při jízdě i na tvrdých a zledovatělých sjezdovkách. Kromě toho si hrany zachovávají ostří po delší dobu. Pryč se rzí! Během opracovávání špičky lyže se oba konce lyže zbavují rzi, zatímco se zbývající část hran leští.

Voskování. Tím, že se v shuttle 3C lyže také usuší, jsou vytvářeny nejlepší předpoklady pro optimální voskování zatepla. Výsledky voskování a následného kartáčování jsou vynikající. Skluznice se předehřívají, což vede k tomu, že vstřebají víc vosku. Změna druhu vosku je velmi snadná, neboť je k dispozici zásobník na vosky a koš na již nepotřebné vosky. Přebytečný vosk se odstraní kartáčem a objeví se struktura vytvořená během broušení na kameni.

Lesk. Kotouč z materiálu Scotchbrite se stará o perfektní vyleštění. Prvotřídní servis končí odhrotováním hran a vyleštěním skluznice, přičemž agregát osciluje mezi jednotlivými lyžemi. Odebírají se z odkládacího stolu, který pojme 6 kusů.

Touch me! Shuttle 3C se obsluhuje z barevného dotykového monitoru. Obsluhu programem vede snadno srozumitelná nabídka (menu). Rychlé zadávání pracovních parametrů je velmi snadné. Do paměti lze uložit kompletní pracovní postupy a ty pak kdykoliv znovu použít, takže lze přesně reprodukovat specifické struktury na skluznici. Je rovněž výhodné, že shuttle 3C přesně zaznamenává provozní data, např. počet provozních hodin a počet opracovaných lyží.

WINTERSTEIGER nabízí základní modul těm servisům, které mají vysoké požadavky a chtějí práci zautomatizovat. Na malém prostoru na něm lze na brusném kameni opracovávat skluznici a pak pomocí keramických disků perfektně nabrousit boční a spodní hrany.

Přidáním dalšího modulu se vytvoří automatická servisní stanice - finish shuttle 3C. Po opracování lyže na kameni a pomocí keramických kotoučů se v dalším modulu lyže zbaví rzi a vyleští, zatepla perfektně navoskuje, skluznice se vykartáčuje a pomocí speciálního kotouče (Scotchbrite) "vyladí" (tuning).

Twin shuttle 3C je linka pro servisy s velkým obratem. Díky kamenům a 2 agregátům s keramickými kotouči má enormní kapacitu. V připojeném třetím modulu se lyže "vylaďují" nejlepším možným způsobem.

Opracování lyže "jednocestným" způsobem. Jet Shuttle 3C umožňuje rovněž průběžně opravovat poškozené skluznice. Vysoký stupeň automatizace dává obsluze možnost věnovat se během chodu stroje zákazníkům, montovat vázání nebo vykonávat jinou činnost.

I v sezoně 23/24 nabízíme oblečení od kvalitní a dlouho zavedené značky Phenix, které důvěřuje spousta profesionálů i milovníků zimních sportů po celém světě.
To a mnohem více najdete na naší prodejně.

Servis a půjčovna 23/24

Půjčujeme kompletní výbavu na svah - o nic se nestarejte. Podívejte se na připravené balíčky a zastavte se u nás.

Broušení na strojích s keramickými kotouči, což znamená jediné - přesná hrana pro ideální krojení lyží. Podívejte se na video.
Nebo se u nás rovnou zastavte na servis.

V našem sortimentu je kompletní nabídka Blizzard a Boot Doc.
To a mnohem více najdete na u nás na prodejně.

Oblečení SWEEP

V našem sortimentu naleznete sportovní komplety SWEEP pro Vaše pohodlné sportovní zážitky.
Přijďte si jej vyzkoušet a nakoupit na naší prodejnu.